ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ. 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ.

Στο Kostas Kroustallis photography, τα άλμπουμ γάμου αποτελούν τον πυρήνα του τι κάνουμε. Κάθε άλμπουμ γάμου είναι ξεχωριστό, όπως και κάθε γάμος βέβαια. Η σχεδίαση και το εξώφυλλο διαφέρουν ώστε να είναι κάτι ιδιαίτερο, κάτι δικό σας, κάτι μοναδικό. Επιθυμία μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το πρώτο οικογενειακό τους κειμήλιο. Ως το πρώτο οικογενειακό σας κειμήλιο είναι επιτακτική ανάγκη τα άλμπουμ σας να είναι τέλεια! Με αισθητική και ποιότητα που θα αντέξει στο χρόνο.

Έτσι σας παραχωρούμε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε προτού αγοράσετε ένα ψηφιακό άλμπουμ.

Αν μιλήσετε με τους γονείς σας ή τους παππούδες σας για την ημέρα του γάμου τους θα σας φέρουν το άλμπουμ του γάμου τους και θα σας το δείξουν. Είμαστε σίγουροι ότι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτούς. Στα παιδιά μας τι θα έχουμε να δείξουμε; Ένα cd; Ένα usb stick;  Αλλά ποιός ξέρει σε 20 χρόνια από τώρα αν θα υπάρχει κάτι τέτοιο και αν θα λειτουργεί ακόμα; Πρέπει να έχεις ένα άλμπουμ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑTE ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ:

Δερμάτινο δέσιμο

Σε ένα χαμηλής ποιότητας album το δέσιμο θα μετατοπιστεί. Αυτό αναπάντεχα με το πέρασμα του χρόνου θα το αναγκάσει να χαλαρώσει. Παρέχοντας καλής ποιότητας δέρμα για δέσιμο εξασφαλίζουμε ότι τα άλμπουμ μας ποτέ δεν θα κοπούν ή θα χαλαρώσουν.

Γνήσιο δερμάτινο κάλυμμα

Δέρμα που να φαίνεται και να το νιώθεις όμορφο. Στην αγορά δυστυχώς κυκλοφορούν συνήθως ποιότητες που συνηθίζουμε να τις λέμε …"πλαστικούρα".

Χοντρές σελίδες

Χοντρές, ανθεκτικές σελίδες που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Οι λεπτές σελίδες θα αρχίσουν να ξεφλουδίζουν σε μισό με ένα χρόνο.

wedding-book-kroustallis-larisa.jpg

Ομοιόμορφο άνοιγμα των σελίδων

Πολλές φορές στο σχεδιασμό των άλμπουμ μας μπορεί να υπάρχει μία φωτογραφία που θα είναι και στις 2 σελίδες. Για αυτό τον λόγο η μετάβαση από την μία σελίδα στην άλλη γίνετε χωρίς κενό.

Χειροποίητο

Χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ, όχι μόνο λαμβάνουν επιπλέον ποιοτικό έλεγχο, αλλά έχουν επίσης μοναδικές γωνίες. Δεν είναι απλά ένα σταυρωτό δίπλωμα της γωνίας με το δέρμα. Τα άλμπουμ γίνονται με το χέρι και απαιτείται κάποιος να διαμορφώσει πραγματικά το δέρμα έτσι ώστε να έχει ένα σημείο διακοπής στη γωνία. Όπως και οι σελίδες κόβονται με όμορφο στρογγυλεμένο τρόπο.

Έρχονται με κουτί;

Μια θήκη άλμπουμ θα προστατεύσει το περιεχόμενό του από εξωτερικούς κινδύνους, όπως το νερό, τα κατοικίδια ζώα και τα μικρά παιδιά. Ένα όμορφο κουτί θα σας κάνει να θέλετε να έχετε το άλμπουμ σας στο σαλόνι για να το απολαύσετε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που πρέπει να θέσετε για  τα άλμπουμ σας:

Επιτρέποντάς σας να διαλέξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για το άλμπουμ σας, είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα βιβλίο με τις εικόνες που θα λατρέψετε.

Ποια είναι τα χρονικά περιθώρια;

Με εμάς μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμένο άλμπουμ σας μετά από 1-2 εβδομάδες από την υποβολή των εικόνων, ενώ η πραγματοποίηση της κατασκευής του άλμπουμ είναι συνήθως 3-4  εργάσιμες μέρες  μετά την τελική έγκριση. Φυσικά μπορείτε να έχετε απεριόριστες αλλαγές και στο σχεδιασμό.

Πόσες επιλογές έχω για το δέρμα;

Σκεφτείτε να ζητήσετε: "Μπορώ να πάρω τα άλμπουμ σε χρώματα δέρματος που συνδέονται με τα χρώματα της ημέρας του γάμου μου;"

Όταν μας επιλέξετε, η απάντηση είναι: Απολύτως. Με τα άλμπουμ μας, είστε σε θέση να επιλέξετε πάνω από 40 διαφορετικά χρώματα και υφές.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

tnx Constantin!